Profielen sekswerkers

Omtrent de nieuwe Europese privacywetgeving: deze site gebruikt op geen enkele manier tracking software om gegevens van bezoekers te verzamelen of op te slaan. Alle sekswerkers die in het profielengedeelte figureren, hebben zelf toestemming gegeven hun contactgegevens te plaatsen

In deze rubriek staan profielen van sekswerkers die expliciet hebben aangegeven ook de doelgroep mensen met een beperking te bedienen. Van iedere sekswerker (v/m) vallen de contactgegevens te raadplegen evenals een korte tekst met achtergrondinfo.

Mensen uit de doelgroep kunnen de profielen gratis raadplegen. Sekswerkers kunnen zich aanmelden voor een gratis profiel! Je moet dan wel enkele vragen van mij beantwoorden voor een goede profielschets. Stuur mij een mail op info@handicapenprostitutiebezoek.nl, indien je interesse hebt in deze rubriek te figureren. En waarom zou je het niet willen doen?

Let op: ik ontvang regelmatig mailtjes van mensen die overwegen als sekswerker aan de slag te gaan en zich dan bij mij melden. Ik ben geen escortbureau! Het heeft alleen zin mij te contacteren, als je al als sekswerker actief bent en ook de doelgroep mensen met een beperking bedient. Ik kan je niet helpen om als sekswerker aan de slag te gaan!