Workshop voor ouders/begeleiders

De vraag van een volwassen mannelijke persoon met een beperking naar seks met een vrouw kan voor de ouders/begeleiders confronterend zijn. Moet je eraan toegeven? Zo ja, hoe en waar doe je dat het best? Seksaanbod te over op internet. Maar, je wilt je kind/cliënt niet zomaar aan de eerste de beste dame overleveren.

De dames (en heren) die op deze site hun diensten aanbieden, worden allen vooraf gescreend. Natuurlijk kan dit niet heel grondig en letterlijk gebeuren. Ze moeten zullen wel bepaalde vragen beantwoorden voordat ze een profiel op de site mogen plaatsen. Een stukje zekerheid naar de zoekende gehandicapte persoon toe. Uiteraard moeten in het onderlinge contact, waar de beheerder van de site part noch deel aan heeft, de puntjes op de i worden gezet.

Wilt u als ouder(s)/begeleider eerst meer algemene info hebben over hoe het is als persoon met een beperking een beroep te doen op een betaalde sekswerker, dan kan ik u een kleine workshop cq. voorlichting hieromtrent geven, gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Hoe was die eerste keer? Hoe ga ik om met mijn emoties? Wat zijn mijn do’s and don’ts? Het antwoord op deze en andere vragen helpt u hopelijk in de begeleiding van uw zoon/cliënt bij het vinden van de juiste date en van die date een succes te maken. Ook praktische vragen over toegankelijkheid, financiën, veiligheid etc. kan ik voor u beantwoorden vanuit mijn eigen ervaringen.

Deze workshop kan individueel of in groepsverband (in het geval van een voorziening/oudervereniging) worden gegeven. Uiteraard is de persoon met een handicap, om wie het uiteindelijk allemaal draait, zelf ook van harte welkom om het bij te wonen. De prijs hangt af van het aantal deelnemers, reiskosten etc. Stuurt u mij gerust een vrijblijvende mail met een uiteenzetting van uw vraag/situatie. Dan komen we er samen wel uit hoe, waar en tegen welke prijs. Mijn reisgebied is Vlaanderen/Limburg/Noord-Brabant/de Randstad en ik reis uitsluitend per openbaar vervoer.

Mail: info@handicapenprostitutiebezoek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.