Advertorial

Omtrent de nieuwe Europese privacywetgeving: deze site gebruikt op geen enkele manier tracking software om gegevens van bezoekers te verzamelen of op te slaan. Alle adverteerders die op deze pagina staan, hebben zelf toestemming gegeven om naar hun site te linken. Wanneer je mij per e-mail benadert, zie ik je mail in mijn mailbox. Ik zal nooit je mailadres of andere informatie aan derden doorspelen, of het moet zijn dat je een profiel wilt laten aanmaken op de site of adverteren. Wie een reactie op een pagina achterlaat, moet een naam opgeven. Deze wordt zichtbaar bij je reactie. Ik doe verder niets met je naam

Bent u een aanbieder van seksuele hulpmiddelen voor mensen met een beperking? Zijn personen met een beperking ook welkom in uw club, privéstudio, massagesalon? Of wilt u uw escortservice extra onder de aandacht brengen? Dan kunt u op deze pagina uw tekstadvertentie of banner plaatsen. Vraag naar de prijzen via info@handicapenprostitutiebezoek.nl Met een klik op de banner(s) kom je op de site van de adverteerder(s).

P.S.: individuele sekswerkers die een profiel op de site wensen, betalen hiervoor niets!

banner minder valide

11 gedachten over “Advertorial”

 1. Ik ben een man van 62 jaar en heb jaren geleden een vrouw met beperking gekend die het gezellig vond bezoek te krijgen,later bleek zij ook wel wat naar intimiteit te verlangen.
  Omdat ik mij dat kon voorstellen ben ik er op ingegaan en heb met haar dan een tijd lang ook wat intiem contact gehad, niet om er zelf voordeel uit te halen maar puur om aan haar verlangen invulling te geven,geen platte sex maar erotiek.
  Het was puur om iets te bieden wat voor haar lastig was om te vinden hulpverlening zonder betalingen uiteraard.
  Ik verbaas mij dan ook dat het een taboe is en er voor hen geen kosteloze dating mogelijkheden zijn ,en de dating sites die er zijn blijken er alleen financieel beter van te worden zonder serieuze bedoelingen.
  Ik zou als het een beetje in de buurt is best weer op deze wijze iemand hulp kunnen en willen bieden op een beschaafde manier.
  Zou het geen gat in de markt zijn een totaal kosteloze dating site op te zetten voor hen?
  En niet alleen voor jongeren want over ouderen vind je al helemaal niets terug die zitten in de vergeethoek lijkt het.

  1. Een kosteloze site zal niet eenvoudig zijn, want dan moet je voldoende gelden elders vandaan halen voor beheer en opzetten. Nochtans zouden zulke initiatieven altijd welkom zijn natuurlijk.

 2. Wie weet is er iemand die dit kan opzetten met een eerlijke instelling en de juiste contacten.
  Helaas kan ik dat zelf niet.
  Een forum opzetten zou ook nog een idee wezen,waar men ook kan aangeven deze hulp te zoeken en waar men zich serieus voor aanmeld om zo met elkaar in contact te komen middels prive berichten.
  Ik zat er ook zo ineens maar eens aan te denken en heb ook geen pasklare oplossing.
  Een keer heb ik mij ingeschreven en toen bleek er blijkbaar geen behoefte aan te wezen ,nooit een reactie ontvangen en ik denk met wat ik heb ervaren dat er ook ouderen dus 40+ ers zijn die toch wel behoefte hebben aan wat intimiteit zonder daar voor te moeten gaan betalen.
  En dan moet je natuurlijk lieden die het puur voor zich zelf doen uit eigen belang belust op platte sex zien uit te sluiten.
  Je mag er je zelf ook fijn bij voelen maar het uitgangspunt is hulp bieden op een fatsoenlijke wijze.
  Moeilijk ik weet het,maar misschien ziet bv een organisatie er wat in?

  1. Als iemand dit leest en er iets in zit zitten, zijn we alvast weer een stapje verder. Mij ontbreekt het aan tijd en middelen hiervoor. Nochtans dank voor het meedenken.

 3. Oke ook bedankt,ik heb net gezien dat gratis niet onmogelijk is.
  Ik kwam een site KNUZ tegen helemaal gratis,dus het zou kunnen.
  Nou wie weet pakt iemand dit inderdaad op en komt er zo iets,ga er van uit dat er best behoefte aan kan zijn.
  Gr Robert

 4. Ik zoek een dame die intimiteit met mij wenst. Ik kom uit de regio Gent (België) en kan mij verplaatsen. Hou van gezelligheid, etentje, drankje, ed.

    1. Je zendt mij een mail met verzoek om profiel, ik antwoord met wat daarvoor nodig is. Zodra ik de gevraagde info heb, maak ik je profiel aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.