Contact

Heb je als sekswerker belangstelling op het profielengedeelte te fungeren? Of heb je als persoon met een beperking zelf vragen/opmerkingen/suggesties met betrekking tot deze site?

Wie dan ook contact wil zoeken, mailt
info@motsudolls.com

20 gedachten over “Contact”

 1. Beste Johan,

  Ik ben auteur in mijn vrije tijd en ben gestart met het boek ‘Coup d’Oeil’, een boek voor, aanvankelijk, slechtziende- en blinde mensen. Jaren was ik therapeute voor blinde mensen. Nu doe ik wat anders. En in mijn vrije tijd schrijf ik boeken voor het goede doel. Ik heb zelf mijn blik ‘verruimd’ en het zal het een boek worden voor alle mensen met beperkingen. Hoofdthema: liefde en vriendschap…. Kan ik je e-mail adres om eventueel wat meer contact. U kan via google andere werken ‘opsnorren’. ‘Flower Power’, ‘Gepluimd’, ‘De Mazen van het Net’, ‘Veranderen van sacoche’. Van harte. Ann Vanmarsenille. Mijn e-mail: annvanmarsenille@hotmail.com

 2. Van deze kant alvast proficiat met uw intitiatief dat allicht voor veel mensen een uitkomst zal bieden.
  Zelf ben ik visueel gehandicapt en al jaren getrouwd, maar ik herinner me eind jaren zeventig, begin jaren tachtig dat het toen allemaal niet zo evident was om contact te vinden.
  Wie zich als gehandicapte voorstelt dat de ‘gewone’ partners op hem/haar zullen vallen als ze maar een goed verhaal hebben, die is er meestal aan voor de moeite. De gehandicapte wil men helpen, maar dan liefst om zeep! Haha!
  Ik heb het eind jaren zeventig meegemaakt met een beeld van een meisje. Ze zou wel gewild hebben, maar haar ouders tekenden bezwaar aan. Wat dacht ze wel! Met een gehandicapte…
  Dus dat ging even niet door.
  Discriminatie? Zeker, maar het is wat het is.

  Zelf ben ik ondertussen schrijver. Schrijven over de handicap is delicaat, heb ik ondervonden. De valide lezer kan zich zogenaamd niet vereenzelvigen met ondeerwerp en situaties, of hij of zij moet ook een hoek af hebben, natuurlijk. Als je bijvoorbeeld voor een literaire wedstrijd instuurt, laat je het onderwerp best achterwege. Het laat de ‘normale’ mensen iets zien en voelen dat ze liever niet zien noch voelen.
  Deze week nog was er een experiment op de Vlaamse Q-radio waarbij een radio-dj voor 24u een blinddoek op kreeg.
  Zijn eerste conclusie: de wereld is niet blindvriendelijk.
  Tja, en die man kan na een dag zijn blinddoek afleggen…

  Hoe dan ook, succes en het beste van
  Yves Taffin, auteur

 3. hallo hier marc rolstoelgebruiker ik woon in belgie graag wil ik iemand leren kennen meisje of jongen als ik maar met twee ben
  met twee is het prettig lekker samen zijn zo ben ik niet meer alleen en ben ik ook blij

 4. Hoi Johan, de heer Peters,

  Als sekswerker ben ik mogelijk geïnteresseerd in een profielplaatsing, zijn daar kosten aan verbonden ?

  Alexander

 5. Hoi, Johan,

  Ik woon in Groningen en wil graag gebruik maken van jullie diensten, maar er is geen dame woonachtig in de buurt. Kan ik dan wel een dame krijgen uit bijv Breda? Hoe gaat dat dan met de reiskosten?

 6. Beste P. Bruins,
  ik weet niet of de dames uit Breda ook in Groningen komen. Dat zul je hen zelf moeten vragen. Je zult dan in elk geval wel de reiskosten moeten vergoeden. Dat is de normale procedure. Wellicht moet je een dame dan ook voor meerdere uren boeken. Ik heb hoe dan ook geen enkele connectie met de sekswerkers op mijn site. Benader hen dus zelf rechtstreeks. Succes.
  Johan

   1. Ik zie het Rob. Welke link je ook probeert via Google, ‘pagina niet gevonden’. Kennelijk zijn ze ermee opgehouden. Ik zal ze verwijderen.

    Groet,

    Johan

 7. Beste,

  Ik zou heel graag mensen met een beperking willen helpen.
  Niet per se sex al behoort dat wel tot de mogelijkheden.
  Waar en hoe kan ik mij aanmelden voor deze dienst verlening?

  mvg Roy 35 jaar

  1. Dag Roy,

   De site is bedoeld voor sekswerkers die mensen met een beperking van dienst willen zijn. Sekswerk in de breedste zin van het woord. Een gezelschapsheer is ook goed mogelijk. Stuur een mail via contact en beschrijf daarin wat je aanbiedt, wat je ervaring met de doelgroep is, je werkgebied en welke praktische hulp buiten de seks om je eventueel verleent. Een foto of afbeelding en je contactgegevens zie ik ook graag in de mail gevoegd. Let wel: ik ben geen escortbureau! Je moet dus al actief zijn als sekswerker om een profiel op de site te kunnen krijgen. Ik kan je ook niet helpen met informatie over hoe je sekswerker kunt worden.

   Groet,

   Johan

 8. Hey Johan,
  Probeer je te bereiken, zou ik normaal via Twitter doen maar om de een of andere reden is mijn account opgeschort (hetgeen ook de reden is dat ik je wilde contacteren). Heb je een mailadres voor me? Of mail me even ajb.
  X,
  Chantal

 9. Ik ben op zoek voor een mannelijke cliënt naar een man die hem wil voorzien in zijn behoeftes. Echter heeft hij een lichamelijke beperking en daarbij een verstandelijke beperking rond 12+. Hij valt op mannen en heeft vroeger wel relaties gehad met mannen. Hij blijft dit missen. Hij is woonachtig in Friesland en de behoefte blijft. Echter het is moeilijk zoeken en vinden naar iemand die in zijn behoeftes wil voorzien. Daarbij is hij drager van het hep. B virus.

 10. hallo , ik geert , uit het oosten van het land, weet dat het voor iemand met beperking , in wat voor vorm ook moeilijk is om contact te maken is , dus dames , of jonge mannen , mail me om in gesprek te komen , misschien een massage , of waar je behoefte aan hebt , we komen er wel uit, knuffelrok@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.