Profielen sekswerkers

Belangrijke mededeling: deze site gaat per 17 april 2019 offline! Ik neem daarom geen verzoeken voor nieuwe sekswerkerprofielen meer in behandeling!

Omtrent de nieuwe Europese privacywetgeving: deze site gebruikt op geen enkele manier tracking software om gegevens van bezoekers te verzamelen of op te slaan. Alle sekswerkers die in het profielengedeelte figureren, hebben zelf toestemming gegeven hun contactgegevens te plaatsen. Wanneer je mij per e-mail benadert, zie ik je mail in mijn mailbox. Ik zal nooit je mailadres of andere informatie aan derden doorspelen, of het moet zijn dat je een profiel wilt laten aanmaken op de site of adverteren. Wie een reactie op een pagina achterlaat, moet een naam opgeven. Deze wordt zichtbaar bij je reactie. Ik doe verder niets met je naam

In deze rubriek staan profielen van sekswerkers die expliciet hebben aangegeven ook de doelgroep mensen met een beperking te bedienen. Van iedere sekswerker (v/m) vallen de contactgegevens te raadplegen evenals een korte tekst met achtergrondinfo.